неделя, 22 януари 2012 г.

Родителите на Мартина не искат да чуят за Слави Трифонов






Родата на годеницата на Слави Трифонов не толерирала връзката им. Близките на Мартина се надявали, че тя няма да се ожени за него, тъй като не го намирали подходящ за семейство, научиха от в. “България днес”.
“Не го искаме в рода си! Ако беше свестен, досега щеше да се задоми” – коментирали близки на Мартина пред свои познати от Варна.
Родителите на балерината се притеснявали, че Дългия ще я затвори в златна клетка. Парите му пък считали за прокълнати. Не искали и скъпите му дарове, с които Учиндолецът се опитвал да ги умилостиви. Мартина пък нямала против да я затрупва с подаръци. Искала дори ключ от апартамент в центъра на столицата. Настоявала и за клауза в предбрачния договор, според което при развод щяла да получава по 9 бона на месец.
От ежедневника дори твърдят, че родственица на Мартина се доверила на известна врачка, за да спаси любимото си момиче от лапите на Дългуча. Тя изпитвала ужас от мисълта, че Марина ще надене бяла рокля и ще каже “Да!” на Слави Трифонов пред олтара.
Бъдещата булка явно не се впечатлява от факта, че никой от близките й не харесва Дългия и с радост би станала г-жа Трифонова.












Няма коментари:

Публикуване на коментар