понеделник, 4 август 2014 г.

Как Русия може да си присвои България





Копирам този материал за да се знае една съвсем реална опасност, грозяща България. На много места видях комунистически молитви да се случи точно това, а то е ужасяващо за нормалните хора.
Материалът е публикуван в Blog.bg, където има цензура срещу всяка дума, разкриваща задкулисните игри и мераци на "братска" Русия. Като нищо може да го изтрият. В същото време десетки фалшиви профили заливат сайта с фотошоп и монтирани клипчета, чиято цел е да излъжат неинформираните хора, че Путин е едва ли не "спасител" на Украйна от някакви измислени фашисти. Hали знаете: според комунистите всеки, който не се разтапя при споменаването на Маркс и Ленин, е фашист. Какво друго да очакваш от прости и необразовани хора?



Единият сценарий, на който всички са склонни да гледат скептично, е Русия да прати черноморския си флот със стотина хиляди морски пехотинци, които да дебаркират в Бургас и Варна, да заемат летищата, да изсипят няколкостотин изтребителя и бомбардировача и да представят света пред свършен факт, заявявайки че идват на помощ на руското население, концентрирано главно по българското черноморско крайбрежие.

Философията на НАТО "един за всички и всички за един" ще бъде поставена пред свършен факт. Силите, които биха могли да противодействат на такъв десант, просто не са в България, а България няма планове за защита от такова нападение. Досегашната й политика е основана на минимален военен бюджет главно защото старите "врагове" от времето на Варшавския пакт – Турция и Гърция – днес са наши съюзници.

Това е фалшиво чувство за сигурност, тъй като един такъв десант би изправил НАТО пред военен конфликт с неизмерими последици, който никой не очаква.

В такъв случай Русия на Путин винаги може да заяви, че нейното присъствие в България е временно, че агресията й има само мирни цели и че тя идва на помощ на "братски народ", чиято икономика е вече дестабилизирана от капиталистическата ориентация на страната и членството й в ЕС.

Такъв сценарий, разбира се, ще бъде аплодиран шумно от българските комунисти-социалисти, които считат Русия за свой идол независимо от обстоятелствата и мечтаят за политически реванш.

Българската армия в такава ситуация би била неспособна за отпор и всяко противодействие от нейна страна би било заявка за самоубийство.

Продължението можете да прочетете в блога на Андрешко
Повече за реалните събития в Украйна - в блога на Ангелина Пискова




4 коментара:

  1. Аналогиите с Украйна се набиват в очи. Русия още ни смята за свой сателит и не отчита, че хората отдавна са обърнали поглед към Запада. Всъщност никога не сме били с руснаците. Това е комунистическа измислица налагана с терор и цензура.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Всичко при комунистите е измислица - от "хубавия" живот преди 1989г до "лошия" Запад.
      Това са хора, за които съществуват само грозното и лъжата. Плюс още няколко неща - за разнообразие.

      Изтриване
  2. Същото (да окупират България) могат да направят и САЩ, и Турция, и марсианците.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Типично! Знаете само да извъртате темата и да пренасочвате в друга посока.

      Всеки може да завладее България, но аз не знам някой да е готов да продаде майка си, за да слугува на САЩ или Турция. Докато комунистите подаряват семейство и родина, за да се подмажат на Путин.

      Освен това България не е била под американско робство половин век или 500 години, нали? След като не американският, а руският ботуш ни е мачкал 45 години, най-малкото е нелепо да обръщаш по такъв начин темата.

      Изтриване