събота, 23 ноември 2013 г.

Некадърниците по правило са комунисти



В настоящия материал не говоря за всички комунисти по света, а само за българските. Сред тях също има изключения, но са прекалено малко. Затова разглеждам болшинството от електората на БСП.



С какво е известна червената партия? Най-вече с кървавата си история. Много съм говорил по въпроса, та няма да се повтарям. Само ще припомня на другарите, че убийствата и атентатите никога няма да бъдат забравени. Tе са неразделна част от дългогодишната им история, с която обичат да се хвалят. Всъщност основна част.

Задавали ли сте си въпроса по какво се различават някогашните партизани и днешните терористи? Само един пример: и едните, и другите се отличават с навика си да взривяват гъсто населени места без оглед на това, че ще загинат невинни хора. След установяването на комунистическият режим атентатите приключват, но започват репресиите в мирно време. Именно поради тази причина българското подразделение на комунистите е мразено от съмишлениците си по света. Има известни хора, които официално са се отказали от комунизма заради кървавия режим в Източния блок.

Друга отличителна черта на другарите, която е основа на настоящия постинг, е навикът им да ограбват чуждия труд. Това става под прикритието на утопичното равенство. Колко го е имало, говори фактът, че точно по тоталитарно време е възникнала приказката “Някои са по-равни от другите”. Тогава каква е целта на тази нагла лъжа? Да вземеш от способния за да дадеш на некадърния и паралелно с това голямата хапка да отида при Партията-майка. За усилване на ефекта пускат хитрости като “Hе бъди алчен! Дай на ближния! Hа теб не ти трябват много пари.” По принцип е хубаво да споделиш, но само ако е по собствено желание. Принудата поставя нещата в съвсем различна плоскост.

От друга страна ако един човек е посветил живота си на дадено проучване и в крайна сметка е направил важно откритие, редно е да получи съответната отплата. Tака е справедливо. Но комунистите идват и казват “Hе може да имаш повече от другите”. Hе ги интересуват времето, усилията, нервите, здравето ... За тях е важно да лапат, лапат, лапат .... “в името на народа”.

Няма по-голям стимул за мързеливците. Защо им е да работят, след като партията ще ограби труда на активните и ще напълни ленивия стомах на лентяите? Tова е една от причините да изгубим трудолюбивостта като традиционна българска добродетел. А още колко поражения ни е нанесло комунистическото робство ...!




Замисляли ли сте се дали светът щеше да чуе за Бил Гейтс или Стив Джобс, ако бяха българи? Изключено! Да вземем Джон Атанасов. Този наш сънародник нямаше да постигне абсолютно нищо, нито да е полезен на света, ако бе останал в България.

Знаете ли защо? Понеже комунистите не позволяват на човека да се развива. Убеждаваха ни, че е срамно да изпъкваш над другите, т.е. сниши се, бъди сива безлична мишка ... Срамно е да си личност. Ако имаш способности, в никакъв случай не трябва да ги осребриш, тъй като парите са зло. Дай на Партията това “зло” – тя ще те спаси. Дай го с добро, защото ние толкова искаме да те “спасим”, че ще ти го вземем и със сила, ако се наложи!

Ето защо мързеливите и некадърните по правило са комунисти. Това е единственият начин да ограбят чуждото по напълно законен начин. Нямат способности, нямат и желание да се развиват. Остава им само да цицат на аванта. Партията ще се погрижи – тя краде, национализира, разделя .... После ще ти отпусне храничка, колкото да не умреш. И ти си доволен, защото сам не можеш и толкова. От теб се иска само едно – да пуснеш червената бюлетина. Презирам те!

.........................................

За измислените комунистически геройства и въобще навика им да фантазират на едро можете да прочетете тук Срам не срам, признавам: на някои места щях да се задавя от смях. Tо бива изкукали червени бълвочи, ама границата е премината безскрупулно!




3 коментара:


  1. Кражбата е толкова дълбоко вкоренена в мисленето на БСП и електората им, че дори не я намират за нещо нередно.

    Преди време говорих с възрастен човек, който без ни най-малко притеснение ми разказа, че цяла къща е построил с крадени от Кремиковци материали. Докато го слушах, се чудех той наистина ли не се чува и не намира нищо престъпно в своите деянията? Даже и се хвали!

    Същият човек много обича да говори за някакви други крадци. Явно той самият не се смята за такъв !!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Джон Атанасов не е наш сънародник, само има българско потекло.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Искам да кажа, че каквито и способности да има човек, спукана му е работата, ако живее в България.

      Причината: все още има много хора, които поддържат комунистическата измишльотина, че нямаш право да притежаваш повече от другите.

      Капиталистите били крадци. Какво са откраднали Бил Гейтс и Стив Джобс?

      Изтриване