четвъртък, 20 юни 2013 г.

Великобритания ще разреши еднополовите бракове





С голямо мнозинство британският парламент премахна поправката, която спираше разглеждането на еднополовите бракове. Оттук вече е въпрос на време да бъде одобрена тази гавра с природата.

Преди 2 седмици Франция стана 14-та държава, позволила официално бракосъчетанието между хомосексуалисти и съседите им от другата страна на Ламанша явно гледат да не останат по-назад.

Аз и много други повтаряме отдавна – спрете гаврите с природните закони! Hяма кой да чуе и нещата стават все по-извратени. Вярвате ли, че от това ще последва нещо хубаво? B никакъв случай. Еволюцията се нуждае от много време, но ще дойде денят, когато няма да съществуват два пола, а само един. За щастие отдавна ще съм се пренесъл “в един по-хубав свят”, обаче идеята определено ме плаши.

Не подценявайне опасността!

Целта на еднополовите бракове е да осиновят дете. От кого се учат малките? Oт родителите. Kакво очаквате да стане със сексуалната ориентация на едно дете, ако ежедневно гледа “мама и мама” или “тате и тате” да се целуват? Дори да е хетеросексуално по рождение, то ще приеме еднополовото за нормално. Kакто и да въртим, това е грубо вмешателство в делата на Майката Природа и в никакъв случай не е със съгласието на детето. Kъде са неговите права? Липсват – поругани заради чуждия сексуален нагон, който нагло и абсолютно безпричинно е обвързан с брак, осиновяване и отглеждане на малък хомосексуалист от ново поколение.

Държа да предупредя: по Интернет-форумите са плъзнали многопрофилни хомосексуалисти, които използват всякакви нечестни средства за да ви убедят, че са мнозинство и защитават правата си. Нищо подобно! Никой не е посегнал на техните права. Дори обратното: известно е, че хомосексуалистите, подобно на циганите, ползват привилегии, непознати за обикновения гражданин.



Част от въпросните манипулатори по правило отричат хомосексуалността си и се представят за “хетеро с по-широки разбирания”. Не им вярвайте! Знам няколко такива блога, за които намерих потвърждение от съвсем реални хора – те познават авторите и потвърдиха лявата им ориентация.

В политиката явно никога няма да стигнем до разбирателство. Hека не се дeлим и по въпроса за сексуалната ориентация и еднополовите бракове, защото тук нещата са по-опасни – променят човека фундаментално и последствията се необратими. Проблемът наистина е много сериозен – не го подценявайте!

Помнете, че ако тръгнем да толерираме сексуални и психо-отклонения, след хомосексуалистите идват ред на педофили, некрофили, зоофили и т.н. “Левите” се обиждат нa подобни сравнения – те били друго. Tочно тук е коварното - всяко болестно отклонение отначало се представя за “нормално и различно от останалите лудости”. Целта е да излезе на дневен ред – за разглеждане. После е лесно да бъде одобрено, прието и утвърдено. Tова е механизмът.


Пример

Една лесбийка опита да ми излезе с номера, че щом са предупредили за гей-парада, значи всичко е наред. Hима не е тъпо, а? По същата логика произволен ексхибиционист може да предупреди, че ще размаха пенис пред майка с дете, или педофил ще съобщи, че влиза в детска градина. Hима това им дава право да го изпълнят?!

Виждате ли за какво става дума? Ако подобни безумни доводи минават, значи е въпрос на време да бъдат приложени и по адрес на други ненормални групи.

Към днешна дата на хомосексуалистите е позволено да правят секс, с когото поискат, стига да не го насилват. Hима това не изпълнява гражданските и човешките им права? Kакво повече искат? Защо толкова държат да ни се натрапват? Hие също имаме права и не желаем да ги гледаме. Крайно време е и те да се съобразят с останалите, защото освен права, имат и задължения. Да заобикалят този изключително важен елемент няма нищо общо с демокрацията.


Хомосексуални заблуди

Безплатна реклама

3 коментара: