вторник, 30 юли 2013 г.

Мая Манолова – лицето на лицемерието




Отдавна спрях да се учудвам на комунистическите лъжи, но такова шокиращо интервю на Иван Гарелов с Мая Манолова не очаквах. Водещият, естествено, беше достатъчно тактичен, обаче какво каза депутатката?!

1. Тя смятала себе си за сговорчив и отстъпчив човек.

Шок! Това е същата, която наричат “Червеното острие”. Възможно ли е да носи подобно прозвище, ако наистина е сговорчив човек? Няма как. Oсобено след като всички ние виждаме точно обратното. Когато слушам Мая Манолова, първата ми асоциация е “кръвожадна”. Неволно – просто такова впечатление oставя у мен. Дори съм се учудвал как Сергей Станишев е станал лидер в присъствието на въпросната хиена. А в БСП има още много от сорта.

Дали е възможно да очаквамe нещо умно от човек, който няма вярна преценка дори за себе си? Изключено!

Чух още “бисери”.

2. Според Манолова БСП били единствената честна и напълно открита партия/!!!/. Представете си, нищичко не правели скришом!

Я да припомня: назначаването на Делян Пеевски беше толкова неочаквано и законспирирано, че самите депутати от левицата научиха за него около час преди официалното обявяване – те самите го казаха.

Ако се върнем по-назад, в нощта след изборния ден самият Станишев от трибуната направи забележка на журналистите да не злоупотребяват с настояването за публичен дебат на всяко ключово назначение. Оставям на вас да прецените има ли право да поставя подобни условия.

Само ще попитам: след горните два абзаца по какво личи, че БСП са открита партия и не правят нищо задкулисно?

3. Манолова заяви: “Ще напусна политиката, когато хората спрат да ме харесват.”

Това не е ли жената, която напоследък е по-мразена дори от Волен Сидеров и Ахмед Доган? В Нета има видео, показващо опит да бъде разкъсана от тълпата и охраната едва я спасява. Не е ли същата, на която случаен таксиметров шофьор отказа да я качи? И пак на нея се случи фрапиращото: баничарка отказа да й продаде баничка.

Питам аз: накъде повече да НЕ я харесват? Какво още чака? Или пак си дрънка, колкото да не заспи?

4. Имало черни куфарчета, но не при комунистите, а при ГЕРБ.

Ето го любимият финт на Манолова! Каквото и да я попиташ, задължително пренасочва към ГЕРБ. Според нея това са “сериозни доводи”, идващи само отляво, а вдясно не разбирали значението на словосъчетанието.

Какво припознава депутатката като “смазващи аргументи”, можем да разберем примерно от нейното изказване по Канал 1 в самия изборен ден. Тогава тя се похвали, че лично е подала сигнала за 350 хиляди бюлетини, и когато водещият от студиото съвсем естествено попита защо обвинява конкретна партия, щом разследването още не е започнало, тя изтърси следното безумие:

“Ама какво се чудите? Посочих бюлетините и ви казвам, че са на ГЕРБ. Няма нужда повече да се обясняваме.”

Не знам за вас, но аз останах шокиран. Значи не питайте, не мислете, не разсъждавайте! Само вЕрвайте сляпо! Така се възпитават марионетки и кукли на конци - като всички комунисти. Така се убива свободната мисъл и хората стават глухонеми зомбита.

На вас харесва ли ви тези виртуози на словоблудствата да ни управляват?



Доходи от дома

Няма коментари:

Публикуване на коментар