неделя, 6 май 2012 г.

Изневяра с войник разбила брака на Асдис Ран





Blitz.bg

Сексапилният асистент на Наталия Симеонова в шоуто "Море от любов" Светослав Кирилов е тайната причина за развода на Асдис Ран, разкриват светски интриганти.

Младокът, който се изявява и като рапър под името Диаманте, “вкарал гол” на Ледената Кралица, още докато била омъжена. Съпругът й разбрал за аферата и й “бил шута”.

В момента блондинката е в Исландия, за да изчисти формалностите около развода с ексфутболиста на ЦСКА Гардар Гунлаугсон. Затова тя не можа да присъства на премиерата на новия клип на Диаманте, в който се разхвърля, както умее. 

Светската клюка мълви, че искрите между еротичния модел и начинаещия уличен поет припламнали именно на терен, докато симулирали близост пред камерата. Седмици след размяната на ласки по сценарий Светльо и Асдис бяха засечени от папараци пред столичен клуб. 

Тогава тя сконфузено го представи като „моя кавалер”. Близки до рапъра твърдят, че синеокият мачо е хлътнал на 100% по скандинавката и не се притеснява ни най-малко от факта, че тя е майка на три деца.

Освен музикант и тв асистент Светослав Кирилов-Диаманте е и професионален войник. Роденият в Ямбол момък имал и фризьорски салон в миналото, от който правел много добри пари, но щом се преместил в София, го зарязал.





Няма коментари:

Публикуване на коментар