понеделник, 16 април 2012 г.

Скандален запис разкрива зверствата на Орлин Орлинов







Орлин Орлинов е пребил над 20 момичета

Орлин Орлинов е посегнал не само на Катрин Вачева, а на поне още 20 момичета. Това пише електронното издание hotarena.net, позовавайки се на думите на моделката, осмелила се да говори за разкритията си на висок глас.

Според думите на Вачева, момиче от Сливница е заснело с камерата на мобилния си телефон побоя, който й е нанесъл скандалният футболист.

Поредната пострадала девойка се е свързала с Катрин й е обещала да й предостави въпросния запис. Когато за съществуването му обаче е разбрал самият Орлин Орлинов, той я заплашил с убийство. Затова й момичето е отказало да комуникира повече с Вачева.

Пред в. „България днес” манекенката, превърнала побоя над себе си в сензация, разкрива още, че голяма част от момичета, които са били смазани от бой и насилени от футболиста, са се запознали с него в столичния Студентски град. Именно поради това имало жертви от всички краища на страната – от Варна до Червен бряг.

Преди да ги остави в кървища и синини, Орлинов ги заплашвал, че ако си отворят устата, ще стане по-страшно, затова и всички те мълчали до днешна дата.

Според Вачева, обаче, журналистката Миролюба Бенатова е тръгнала по дирите на насилника и съвсем скоро ще излъчи предаване, темата на което ще бъдат зверствата на Орлин Орлинов.





2 коментара:

  1. Просто не знам подобни изверги какво заслужават! И ако пиша често за насилието, то е защото виждам как за жалост, въпреки, че човека векове наред уж е еволюирал морално, позволява животното му да го обземе. И не е само чрез физически прояви, защото и психологическото насилие, което открива истинското си лице в мрежата е с ужасяващи размери.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Този явно има някакво отклонение. Не всичкщи луди са регистрирани в психиатрията, понеже заболяването им не фигурира сред онези, за които затварят в бяла стая. Не мога да си обясня защо в едни случаи садизмът "печели" жълта книжка, а в други се приема за "допустим".

      Какво е направил Орлинов?

      Затваря човек, т.е. отвичане, както каза една служителка в МВР.

      Системно си служи с насилие - садист. Явно е свикнал и го смята за нормално.

      Принуждава жените да правят секс с него против волята им - изнасилване. Това е често срещан проблем, но поради необясними за мен причини се смята за "в разумни граници". Бил пийнал или нагонът нещо го подвел - ей такива "основателни" причини. Някои им викат "оневиняващи обстоятелства".

      Около нас има много неща, които са шантави, но до такава степен сме свикнали с тях, че дори не ни правят впечатление.

      След всичко това защо все още е на свобода Орлинов? Поведението му е животинско. Познавам такива хора и никога не съм виждал да реагират по нормален начин в каквато и да било ситуация, т.е. невъзможно е да се променят.

      Изтриване