четвъртък, 5 април 2012 г.

Шерифът по време на акция






Здравейте, приятели!

Знам, че адски много ви липсвам, защото съм много мил и добричък, но в момента работя под прикритие по изключително важна задача. Естествено, после ще разказвам. Вие помнете, че хубавите неща стават бавно.

За ваша неописуема радост реших да ви изпратя един любопитен запис, където ясно се виждат моите почти божествени способности. По принцип избягвам снимките, защото ще лъсне истината за моята безпощадна бруталност, а аз все пак мисля и за моите най-малки фенове, които понастоящем са в детската градина. Те ще пораснат някой ден и може да ме обвинят, че съм им разкрил любопитни техники като "Вадене гръклян на Панто", "Трошене кокалите на Валсодар" или просто "Пукнати Рустамови ребра".

Сега обаче е изключение. По една случайност крайпътна камера ме е снимала как залавям особено опасен престъпник. Ситуацията беше напечена, но аз изобщо не се притесних, че говедото се е закичил с няколко експлозива и заплашва да ги възпламени, ако децата от близката площадка не му върнат близалката. Просто направих, каквото трябваше - за доброто на света, България и, разбира се, Интернет - форумите.

Наложи се да поразмисля малко. Има вероятност някой да ме сметне за самовлюбен самохвалко, което би било неприятно. В крайна сметка сами виждате, че видеото е пред очите ви.

Приятно гледане и до нови срещи из безкрайната Вселена!



                                                                 Това са кадрите







4 коментара:

  1. "71219 малки фена харесаха това преди вас" ;))

    ОтговорИзтриване
  2. Както би му каза Док Холидей: "Няма нормален живот, има просто живот.":)))

    ОтговорИзтриване