неделя, 19 февруари 2012 г.

Уроци по съблазняване





Мислиш си, че знаеш всичко за първата среща? Миличка, има още толкова много да учиш.
Първите разговори, секси погледа и ароматната коса са само част от оръжията, с които разполага красива жена като теб.

Вкарай малко хитрости и грабни ума му с нашите уроци по съблазняване:

Усмихни се
Това е един от най-изпитаните методи, с които ще накараш един мъж да започне да се интересува още повече от теб. След като му отговориш на някой въпрос, усмихни се и след това погледни встрани или просто извърти очи, пърхайски с мигли. Лекото кокетничене винаги е било и ще бъде сред най-големите плюсове за жените.

Звънлив смях
Мъжете обичат жени с чувство за хумор, а най-много харесват онези, които успяват да разсмиват с остроумните си шеги. Дори закачката му да не е била сред най-забавните, които си чувала, задължително се засмей. Така ще почешеш егото му, повярвай.



Неволно докосване
Неволното докосване сближава хората и ги кара да чувстват едно нетипично гъделичкане в стомаха – точно това, което искаш той да усети за теб. Докосни рамото му или просто го сръчкай с пръст на шега. Моментално ще усети химията между вас.

Разтоварване на място
След като вече си го докоснала на няколко пъти, време е да вкараш малко техника за напреднали. Погали рамото му и неволно кажи: „Ауу, струваш ми се леко схванат”. После започни да го масажираш и все пак гледай да е по-тактично, защото не всеки мъж би искал да стане повод за коментар от съседната маса как кара мацка да го мачка в ресторанта.

Еротика, не секс
Нежното загатване за сексапил с разголено рамо или презрамка бельо винаги е било особено „дразнещо” (в добрия смисъл, разбира се) за мъжете. Съветваме те обаче да не се появяваш полугола на първа среща, а просто да избереш блуза, която лесно може да открие съвсем случайно малко повече плът пред очите му.

Самочувствие –да. Арогантност – не
Мъжете харесват жени със самочувствие. Колкото повече си вярваме ние, толкова повече ни вярват и те. И все пак не бъди самонадеяна и арогантна. Важно е само да покажеш, че знаеш коя си и си тежиш на мястото.




Кичур негова коса
Нали вече ти казахме, че е добре да го докоснеш. А защо не вкараш малко „тежка артилерия” като отметнеш кичур коса от лицето му. Тази проява на нежност ще го поласкае.

Бъди… джентълмен
Стига само той ти е свалял звезди от небето, време е и ти да направиш същото за него. Пипни го по корема и му кажи, че е доста стегнат или просто погледни обувките му и го поласкай за избора. Ще му стане приятно, дори и да не е сред най-суетните мъже.

Признай му го!
Комплиментите и признанието са две съвсем различни неща. Едно е да кажеш нещо, което да го поласкае, съвсем друго е да му признаеш заслуга. Може би има собствен бизнес или пък следва втора магистратура? Това са ценни негови качества, които си заслужава да бъдат оценени.



2 коментара:

  1. Ι'm really impressed along with your writing abilities and also with the layout on your blog. Is that this a paid theme or did you customize it your self? Either way stay up the nice high quality writing, it is uncommon to peer a nice blog like this one nowadays..

    My homepage ... marketing to moms

    ОтговорИзтриване
  2. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.
    Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate?


    Feel free to visit my site - all six pack

    ОтговорИзтриване