петък, 19 септември 2014 г.

За комплексарите, които лъжат и плюят в Интернет





Както седиш пред компютъра, огледай се! Около теб е пълно с неща, които са измислени от друг. Tи знаеш само да консумираш и никога няма да създадеш. Затова завиждаш на творящите. В подобни случаи умните хора започват да се учат, а ти искаш да натискаш надолу можещите ...... понеже ти не си можещ. Ето защо такива като теб са по-лоши от паразит.




После държавата виновна, президента, премиера .... Как си го представяте? Че ще правите мръсотии и никой няма да ви удари по муцуната? Забрави! Този бил простак, онзи също .... Алооу, за вас е нормално да влезете в чужд блог и да напсувате домакина. Щом е така, значи не разбирате значението на думи като възпитание и култура. Следователно нямате право да определяте друг като простак – който и да е.




Докато се самозалъгвате, че някакви мутри са виновни за мръсотиите ви, ще продължите да затъвате. Ако не друго, един човек носи отговорност поне за собствената си ценностна система. Hе можеш и за нея да обвиняваш другите, защото никой не ти пречи да си ДОБЪР. Ако не си, вината е твоя.

В твой интерес е да проумееш следното: първо е учението, а после раздаването на съвети и мнения. Hе можеш да им размениш местата, понеже ще звучиш като глупак. Искаш ли да си глупак? Твоя воля!



Няма коментари:

Публикуване на коментар