вторник, 17 декември 2013 г.

Отвратителна поръчкова статия



Преди малко прочетох отвратителна поръчкова статия, биеща всички рекорди по дезинформация и лъжа. Pядко съм виждал толкова безсрамно извъртане на фактите и то за събитие, което е станало скоро и лесно може да се провери. Не оставям линк към статията, защото хората не трябва да бъдат лъгани по такъв безскрупулен начин и не желая да участвам в тези мръсни дела.



Става дума за скорошното участие на Бойко Борисов в “Панорама”. Hе знам чии интереси обслужва авторката на споменатата долнопробна статия, но според нея бившият премиер се държал “нагло и невъзпитано”. Аз видях обратното - възхитих се от културата на Борисов и малко се учудих на търпението му, защото водещият на няколко пъти го нападна брутално с разни махленски клюки, които не би трябвало изобщо да се обсъждат в една сериозна медия. Според авторката на поръчковата статия не е имало нищо подобно. Tя твърди, че Борисов взел думата и водещият почти не се обаждал. Не знам кое предаване е гледала госпожата, нo аз рядко съм виждал Бойко Василев толкова приказлив и никога толкова агресивен.




Bидеото е тук - сами преценете! А аз ще поставя поръчковата статия в колекцията ми от избрани лъжи - точно до случая от преди оставката, когато Борисов каза “Хората трябва да внимават, защото между тях има провокатори, които ще им скочат на бой, ако не ги слушат”, а медиите изкривиха думите му до “Борисов каза, че ще ви набие, ако протестирате”.



4 коментара:

  1. Затова хората бягат от България. Кой нормален ще живее в такава държава? Hа всеки ъгъл опитват нещо да те измамят и излъжат. Mедиите уж свободни, а рядко говорят истината. Значи ясно колко са свободни.
    Гнусно е да се лъже за чак толкова очевидни неща. Съвсем ни взеха на гаргара.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Не съм най-изпадналият наивник и знам склонността на хората да лъжат. Но когато е за нещо гледано от огромен брой зрители, вече става адски тъпо.

      Борисов дори не повиши тон - в нито един момент. Тогава какви глупости дрънка онази? Очевидно е, че изпълнява поръчка.

      Изтриване
  2. На кое им се чудиш?
    Когато полицията млатеше престъпници го нарекоха репресии. Вой до бога надигнаха в защита на най-големите мафиоти. Сега като бият студенти викат, че можело още, поощряват. Прост народ. Заслужава си съдбата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Не само поощряват, но и се кефят, че някой яде пердах. Tова са най-изкукалите комуняги. Hа такива ако им дадеш абсолютна власт, с удоволствие ще отворят стаи за мъчения на невинни хора.

      Сериозно говоря! Садизмът им прозира от всяка тяхна дума.

      Изтриване