неделя, 7 април 2013 г.

Звезден прах от "Къртицата"




Знаете ли какво е лиготия на плеймейтка? Видяхме я при влизането на Валери Божинов в Къщата. Разбираема е радостта на Николета, но за всеки стана ясно, че преиграва. Hе знам как да определя звуците, изпускани от нея в продължение на не знам колко време – писукане, мяукане, скимтене. Може би всичко накуп.

Рядко можеш да видиш такъв фалшив театър и не вярвам на някой мъж да му харесва. Особено като е ясно, че тук няма истински чувства.

Сетих се, че Николета е реагирала по същия начин спрямо предишните си любовници. Тъй като списъкът е прекалено дълъг, в момента ми хрумват двама – Николай Михайлов и Жоро Главата. Hо докато първият е известен като майтапчия и душица, то вторият е келеш по всички показатели. Всичките му “достойнства” се изчерпват с получените от бащата милиони, чието светкавично стопяване показва, че не е наследил нито капка акъл. Затова пък е агресивен за трима. Сещаме се, че и към него Николета е демонстрирала “щастливото писукане”, а тук вече лицемерието не може да се постави под съмнение. Че кой ще обича такъв маймун?!

В същия епизод видяхме типична българска черта - надценяването. Говоря за приказките, нахвърляни от Емануела, Гибона и компания по адрес на Денис Родман.




Да, американецът наистина е много шантаво копеле, свикнало да му се натискат. Заради това директно предложи на Емануела да правят секс и тръгна нагоре по стълбите, очаквайки като типична фенка да хукне след него. Това не се случи, което малко поразклати славата на сексуална тигрица, усилено подхранвана от фолк дивата.

Какво чухме в отсъствието на баскетболиста? Той бил самовлюбен, изкукал ненормалник, който скитал от парти на парти и е свикнал жените да го боготворят. Гибона дори изказа съмнение в спортните му способности – станал звезда благодарение на съотборниците си. Дали Искренов знае, че хората не са забравили какъв циркаджия беше самият той като играч? Падането за дузпа или фаул беше като втора природа за него. Веднъж аз лично броих – за една минута направи цели 11 опита, като последния път дори бутна страничния съдия. Отделно са пиянските му изцепки, на които до голяма степен дължи прозвището “Радостта на народа”.

Някаква Рут се изхвърли, че контактува с по-големи звезди от Родман, което няма начин да е истина. Хора с неговата известност не пият кафе всеки ден с такива, чиято най-голяма хвалба е “апартаментче в Амстердам”. Е, душа, както и да го въртиш, това апартаментче не е като къща в Бевърли Хилс!

Въпреки кусурите на Родман, беше доста грозно от страна на нашенските “звездички” да се мерят със “звезда” от NBA. Явно известността не им е помогнала да надраснат “селското и дребното”. Не че не го знаем, де.


Подслушано


Поредна странност от Меги Дерм


Добър доход от дома






1 коментар:

  1. Whoever said that civilisation started on the table beside the iPad
    prototype! To save the extra expenses you are likely to incur.

    If there is more than seven times paphos car hire' 17. Nu j, un tad gaidi, kad atkal j iet uz darbu. With the growing interest, especially into the area around La Manga and Polaris World, the cold waters of the Mediterranean sea. Travelling comes at the top of the pile when it comes to paphos car hires, though, because having thrifty paphos car hires does not necessarily mean that you avoid driving the car carelessly.

    Here is my homepage :: car rental paphos reviews

    ОтговорИзтриване