четвъртък, 24 януари 2013 г.

Най-добрият сайт PTC-сайт









Прието е да се казва, че Neobux и Clixsense са най-добрите сайтове за гледане на реклами срещу заплащане. Действително са коректни и плащат незабавно, обаче моят опит ме убеди, че EasyHits4u е пред тях – също плащат без забавяне, но рекламите им са значително повече. Bече забравих колко пъти съм теглил пари от тях.

Едно малко сравнение


Neobux

Ако нямате реферали, получавате не повече от 10-15 реклами на ден и то ако хванете допълнителните.

Изплащат, когато направите 3 долара. За второ теглене – 4 долара. Трето теглене – 5 долара и т.н. до 10. След това за постоянно остава плащането, когато направите 10 долара.




EasyHits4u

Без да имате нито един реферал, още от самото начало рекламите на ден са толкова много, че ще се нуждаете от поне 20 минути, за да ги изгледате.

Важен момент: просто трябва да ги отворите и да ги сменяте – не изисква да стоите на същия прозорец, т.е. може да правите нещо друго, докато рекламата върви.

Изплащат, когато направите 3 долара и това е постоянно, а не като обявеният за най-добър Neobux – само първия път. Отделно че достигате 3 долара много по-бързо. Разликата е внушителна и изненадващо голяма – докато навъртите 3 долара в Neobux, през същото време в EasyHits4u ще го сторите поне 5-6 пъти /без нито един реферал/, което означава 5-6 тегления, защото както казах, EasuHits4u не увеличават минималното теглене.



В началото аз също вярвах, че по-доходоносен сайт от Neobux няма, но към днешна дата знам, че има по-добри. Bероятно грешката на EasyHits4u e рекламирането им предимно за трафик, а той не е особено силен при тях – в смисъл, ако е само за трафик, има значително по-добри. Но откъм пари са без конкуренция.




Оставям банерите на трите сайта.
Според мен първият е най-добър.


The Best Traffic Exchange

















Няма коментари:

Публикуване на коментар