четвъртък, 24 януари 2013 г.

Бизнес без инвестиции








Лесно ли е цял живот да работиш за някой друг? Hе.Печелившо и приятно ли е? Още по-малко. Следователно изходът е да започнеш свой бизнес – усилията си струват,тъй като ползата е изцяло за теб, а не за нагъл работодател, който не те брои за човек.

Как да започнеш бизнес, след като утвърдени фирми падат“зад борда”? Правилата също са неясни, а някои дори абсурдни, несъществуващи другаде по света – само в объркана България, пълна с бюрокрация и ненужни такси.Да не забравяме задължителните инвестиции – ако ги нямаш, значи се нуждаеш от кредит, а контактът с мошеническите банки почти винаги е самоубийствен.

Има един светъл лъч: чрез Интернет би могъл да направиш пари без предварителни инвестиции. Да, възможно е да получаваш, без да влагаш нито лев. Hеобходимо е само желание и времето, което в момента губиш на работното си място, пълнейки гушата на неблагодарен работодател.

Просто е.

Регистрираш се в PayPal – необходимо е за превода на парите. После започваш наред с регистрации по PTC-сайтовете – колкото повече, толкова по-добре. Mожеш да го направиш директно от заглавната страница на съответния сайт или чрез банера/pекламата на друг участник. Препоръчвам второто, защото собственикът на банера ще ти отговори подробно на всички въпроси: за реклами, точки, хитове и т.н. В противен случай ще трябва сам да разучаваш PTC-сайта, което отнема ценно време. А времето е пари, нали?

Много важен момент: веднъж като разработиш определен брой рекламни сайтове, това осигурява постоянен доход – независим от настроението на работодател, който може да те уволни, защото примерно се е скарал с жена си,фирмата му е пред фалит или го измъчва световна криза,която пък изобщо не е твой проблем.

Успех!







Няма коментари:

Публикуване на коментар