понеделник, 2 юли 2012 г.

За тези, които не вярват в климатичната намеса. HAARP
ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ВЯРВАТ В КЛИМАТИЧНАТА НАМЕСА,
КОИТО НЕ ВЯРВАТ В ЛЪЧА НА СМЪРТТА..


Този материал е на Mileidi46Никoй не го изслуша и никoй не инвестира в неговите проекти и открития,също както и в Тесла..
Стават трима работили с подръчни материали върху тези проекти:Тесла,Маркони,и Игина.
За Маркони се знае, че блокирвал двигателите на колите ,дори и на Мусолини..
Пиерлуиджи Игина-ЧОвекът,които викаше и гонеше облаците,които им демонстрира ,като проваля едно голямо рали на Имола,като им изпраща пороен дъжд..
Роден е на 23 iuni1908 година в Милано.Умира през 2004 г на 8 януари
Целият си живот,прекарва денонощно в лабораторията си..макар и вече почти стогодишен:


Човека е длъжен да възстанови равновесието и коректното си отношеие към природата-само по този начин живота ще се завърне с усмивка"Пиерлуиджи Игина
...............................................


превод: ,,2000 god е близо.аз имам малко време,но съм напреднал с 30 години.Лицензираните учени са много назад!Ако поне малко ме изслушваха,щяха да решат всички световни проблеми..От дълги години изследвам магнетизма и много други феномени на физиката,които отново не са разбрани..Новият век,който е в перспектива-трябва да промени избора си-незнам дали сте готови да изслушате и разберете това нещо-ама е прекрасноСлънцето е центъра на живота!! Вътре в слънцето,в центъра,открихме едно сърце,едно сърце,което бие със същият ритъм на майката земя.Едно магнетично сърце. Свободни сте да вярвате или не,на това,което пиша! Ако вярвате,значи сте разбрали секрета на живота. Ако не вярвате..за мен няма значение.
.................................................


превод: Сега тук ще обясня ходът ,,Тук имаме алуминиева тръба и алуминиев прах Това е спирала, която лови слънчевата енергия.Отдолу е прекаран друг маркуч, който лови пулсиращата енергия на земята. Ако се обърне една спирала), движението се преобруща.Сега, ако тези две енергии се приближат една до друга -ги блокирваме.Спираме ги. Тук се кондензира и се произвежда материята-пулса на животаТова е тайната на майката природа!"


Или Откривателят на магнетичният атом
Link


ако мога ще ви преведа тази статия ,за магнетичният пулсиращ атом,които контролира всички останали атоми,известни досега..


...................................
ПРОЕКТА НААRП??
ВИЖТЕ ГО.:

3 коментара:

 1. Пазарните интереси контролират прогреса. А и вродения страх на стадото от новостите.
  Добре, че има гениални "откачалки" като този човек. Тяхно е бъдещето, колкото и да ги възпират. Лошо е, че света се нуждае от откритията им. И всички губим.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Винаги се повтаря една и съща история - представят ги за ненормални. И представи си, доста хора се хващат!

   Тези пинизи са стари колкото света, а все още минават.

   Изтриване