събота, 7 юли 2012 г.

Хомосексуални заблуди / Homosexual delusions





Още преди парада пуснах постинг по темата и мислех да не го правя повече. За съжаление видях редица нелогични, някои дори абсурдни изказвания, които потвърдиха, че опасността е по-голяма, отколкото подозирах. Длъжен съм да отговоря, защото не желая да живея в свят, където искат да ме убедят, че нормалното е ненормално, а в ненормалното няма нищо нередно.

Най-общо казано, забелязах пълно непознаване на проблема. За кой ли път видях, че много граждани смятат думичките и цифричките по форуми и статистики за по-важни от реалностите и човешките права. Подобна гледна точка би задълбочила дори най-простия конфликт, какво остава за сложен. Никой няма сметка да се самозалъгва.

На първо място искам да посоча нещо толкова очевидно, че всеки би трябвало сам да го забележи: да одобряваш гей-парад е все едно да викаш “браво” на Азис и неговото “безобидно” шоу. Едно и също е. Представа си нямам как някои откриха разлика.

Е, вие фенове ли сте на Васко Отвореното? Хайде, моля, признайте си!

Ако подкрепяш парада, но се изказваш срещу костинбродския славей, това вече е дискриминация спрямо Азис. Тук наистина можем да употребим тази дума. Какво е дискриминацията по същество? Едно и също нещо: за част от хората е позволено, за други не.

В този смисъл имаме и дискриминация на хетеросексуалните. Дали ще сте толкова толерантни, ако примерно проститутките организират шествие? Ще го отразите ли с одобрителни възгласи тип “Те имат това право”? А ще ви хареса ли, ако част от тях са голи? Безумие е да заклеймяваш дори монокините като “неморални”, а на разхвърляни и тотално изтървани гейове да пращаш своите аплодисменти.

Хора, да сте чували нещо за логика? Защото тя напълно липсва в изказванията ви.

За ваше сведение аз бих харесал шествие от разсъблечени жени, но дори не ми хрумва да настоявам за осъществяването му, тъй като това определено представлява опасност за малки деца, станали неволни свидетели. Схващате ли? Разграничавам моите желания и предпочитания от онова, което е допустимо, особено на обществено място. Вие защо пропускате да го направите? Нека напомня: то е ваше задължение. Не от гледна точка на писаните закони, където думите и цифрите са над всичко. Говоря за морално задължение. Hе го разбрахте, нали? Тъжно. И опасно.

Няколко думи за толкова пробутваната статистика.

Тя е създадена за да манипулира. Обяснили са ви: това е начинът за правене на проучвания. И не ви притеснява, че нито една статистика не обхваща цялото население, а още по-малко всички възможни показатели, нюанси и прочие подробности?

Ще го кажа по друг начин. Изберете произволна идея и със сигурност ще откриете база данни, които я потвърждават. После вземете обратното твърдение и ви гарантирам, че и за него ще намерите потвърждаваща статистика. Това не ви ли се струва съмнително? Как така взаимно отричащите се неща са еднакво “доказани”? Щеше ли да е възможно, ако сухите думички и цифрички наистина бяха чак толкова важен показател за реалността, която уж описват?

Все още ли вярвате на статистики? А да сте чували, че е опасно да се хващате на небивалици?

Ето защо е важно какво си видял с очите, а не какво си прочел. След толкова всеизвестни и масови манипулации и измами все още има хора, хващащи се на евтини номера. Всъщност май не са толкова евтини, щом постигат колосален ефект.

Слепи ли сте? Не виждате ли колко често и за все по-абсурдни поводи играят на струната “дискриминация”? Такава има, но отдавна е обратна. Не виждате ли злоупотребата?!

Още колко пъти ще ни карат да бъдем толератни към онези, които тероризират нормалните граждани? Правих асоциации, посочвах примери. Не, не и не! Трудно ги разбират или поне се правят на неразбиращи.

Кой ли не ни се изреди?

Цигани, отказващи да плащат сметките си, защото така им е по-лесно. Умишлено не учат и не работят, но са фурии като трябва да свият някоя жица. Докато мълчим толерантно, голяма част от тях се занимават с поругаване на гробове, кражби, а един дори прегази младо момче, окуражен от пълната безнаказаност. Щеше ли да има Катуница, ако не беше прословутата толерантност, придобила формата на вечна търпимост и овчедушие? Щом виждаш една несправедливост, а не ти позволяват да я посочиш, винаги идва момент, когато “вулканът” избухва. Стара, стара, стара истина, a все така неразбрана.

Какво да кажем за група молещи се, които безскрупулно задръстват централен площад, без да им пука за останалите? Помните ли? Тогава пак онеправданите излязоха подтисници. На всичкото отгоре се намериха група “толерантни и цивилизовани”, които направиха жива верига, за да помагат да молещите се да нарушават нашите права. Една камара народ се изредиха за да напомнят, че това е възможно само в България, а по други държави не смеят да го помислят, защото ще си имат работата с полицията, дори заради един звук, напуснал рамките на джамията. Но тук пак сме наопаки … пардон, толерантни.

Не виждате ли връзката? Как да има мир, след като искат да ни убедят, че ненормалното е нормално? Ние няма да се примирим. Никога! Това им гарантира постоянен конфликт и още много глупости за несъществуващата дискриминация.

Дори най-големите противници на хомосексуализма не са и помислили да отидат в нечий дом, карайки домакина да прави неприятни неща или да забраняват. Тогава къде е дискриминацията? Питам: къде? Друго какво сънувате?

Недоволстваме единствено от наглата показност. По принцип нормалните хора сами трябва да си сложат спирачки, но точно този елемент липсва на онези от парада. Е, какво предлагате? Да пляскаме с ръце и да викаме “ура”? Как си го представяте?

Видях, че и други са споменавали онова, което аз също съм видял: съществуват нормални хомосексуалисти, но нито един от тях не одобрява идеята за парада. Точно тях имате предвид, когато говорите за нормалните, чиято сексуалност просто е по-различна. Hикой не ги закача, защото не се натрапват. И айде, моля, да не ги бъркате с изтрещялите шантавелници от парада! Hяма нищо нормално в това да се чепатиш на обществено място – без значение дали си хомо или хетеро. За вечно неразбралите повтарям: няма значение в коя от двете групи присъстваш , т.е. изобщо не става дума за сексуалност, а за елементарно възпитание. Наистина ли не усещате разликата?!

След като подкрепяте не самия хомосексуализъм, а натрапването му по обществени места, защо не направите подписка за по-нормално време, по което да се излъчва XXL? Знаете ли колко хора ще се зарадват? Хайде де, помислете и за техните права! Бъдете толерантни! И да не ви пука, че деца също ще го видят. Като им кажеш “Това не е правилно” и те ще те разберат отведнъж. Само внимавай да не минеш границата! Длъжен си да им обясниш, че са малки за да гледат секс между мъж и жена, но същевременно трябва да ги убедиш, че няма нищо лошо, ако двама батковци правят абсолютно същото.

Имайки предвид горния абзац, аз мога само да кажа: потресен съм от “логиката, честността, справедливостта, равенството и пълната липса на дискриминация спрямо хетеросексуалните” във вашите разсъждения!

Знаете ли още колко “дискриминирани” групи чакат своя ред, за да ни обяснят “нормалността” на заниманията си, осъществявайки миролюбив терор посред бял ден на централен булевард.




1. Всички религиозни секти.

Аз лично не вярвам да има безкористна, но хайде, нека допуснем същестувуването на една-две. А когато другите поискат гласност в праймтайма?



2. Педофилите.

Опитаха да ни убеждават, че няма нищо общо с хомосексуализма. Умишлена лъжа или непознаване на проблема? Да допуснем второто.

Защо се изказвате по въпроси, за които черпите информация само от Интернет? Аз напротив: говорил съм с достатъчно хора, лично видяли какво става по закрити гей-партита и са си тръгвали отвратени. От тях знам, че онова, което пише в жълтата преса по този въпрос, често е самата истина. Не знам как не ви дожалява за децата.

Според вас на кое викат “бойчета” /boy-момче/? И това ли не знаете?

В популярен форум видях опит да се маскира проблемът в океан от думички, цифрички, тълкувания, закончета – все неща, създадени да манипулират, а често и оневиняват виновните. Там ми обясниха, че цялата работа е в това дали момчето е пълнолетно или не, т.е. дали може само да решава. Попитах каква е разликата в психиката на даден индивид един ден преди навършване на пълнолетие и един ден след това? Уж не ме разбраха. Защото разлика има само от законова гледна точка, но не и за психология или морал. Просто няма как да настъпи генерална промяна само в рамките на два дена.

Още по-странно става, ако говорим за “доброволното съгласие”. Като сте тръгнали да преиначавате нещата, какво ви пречи да кажете “Това 10-годишно момче взе две вафли и съвсем доброволно прие да го обработим”? Ето, по вашата логика имаме съгласие. Значи да го позволим, а? А ако става дума за 20-годишен мъж, когото със сила са принудили да се пусне, тогава какво значение има пълнолетието му? И това ли ще отречете? Значи е лошо, ако мъж изнасили жена, обаче ако мъж изнасили мъж ….. ми, да бъдем толерантни, а?

Една от най-големите неистини, които видях, е тази, че хетеро-педофилията е по-разпространена. Дано е от незнание, а не умишлена лъжа, защото би било ужасно неприятно.

Абсолютно всички педофили харесват предимно момченца. Е, какви са; хетеро или хомо? Това, че част от тях не биха подминали и момиченца, не ги прави представителна извадка. Факти, факти, факти! И за разлика от други, не съм ги взел от Интернет – там можеш да намериш подкрепа за абсолютно всяка дивотия. Моите сведения са от очевидци, които са ги съобщили в полицията, но заради пустата толерантност униформените не смеят да закачат гейовете с педофилски наклонности. В редките случаи, когато го правят, то е много внимателно и сравнително рядко стига то присъда, защото е пълно с гейове на ръководни постове, а както знаем, те се пазят взаимно. Познайте защо? Знаят си магариите по закритите партита. Често си служат и със заплахи, ако си понаучил нещо. Е, сигурно са миролюбиви заплахи – да не бъдем нетолернтни!


3. Некрофилите.

Вижте този линк. Димитър е лудо влюбен в Теодора, но така и не получил желаното от нея. За нещастие жената починала и чак след смъртта й синът на селския гробар успял да я обладае.

Защо съдите човека? Нима любовта може да е греховна? Моля, помислете пак, този път толерантно. Нима не говорим за обич, победила дори смъртта? С малко въображение можем да я сравним дори с “Ромео и Жулиета”.

Ако не ви харесва, имам лоша новина за вас: скоро и към тези хора ще се наложи да бъдем толерантни.


4. Зоофилите.

Ето линк по темата. Пише, че кравата е била неспокойна, но ако помислим толерантно, би могла да мине и за възбудена. Bие защо се убедени, че не й е харесало?

Тези хора също имат права. Ако решат, могат парад да направят. Е, какво пък? Тъкмо ще видите точно как обработват животните – щастливи или не, въпросът е спорен. Ако можеха да говорят …



Още много неща ми хрумват, но засега ще спра. Остана заключението.

Можем да спорим по редица въпроси, да правим паради, митинги и т.н. Например в политиката е нормално да има различия и една от формите на общуване е публичната агитация. Ще си поговорим, обидим и после ще ни мине. По същия начин стоят нещата в спорта. Аз съм фен на ЦСКА, ти на Левски – ще се нападнем c нещо от футболния фолклор, а после кой откъдето е. Това не са неща, които генерално променят личността.

Докато говорим ли за сексуалност, въпросът става в пъти по-сложен. Никога не съм харесвал Фройд, но за едно съм съгласен с него – до голяма степен поведението на човека се определя от сексуалните му желания и удовлетвореност. Смениш ли ориентацията си, всичко друго се променя – генерално.

Причините може да са всякакви. Според някои има родени гейове, а други го отричат. Част от тях са станали такива след сериозно сътресение в живота им. Понякога изнасилване – факт.

Тук искам да обясня, че огромна роля играе възпитанието. Вие допускате ли, че хомо-двойка ще отгледа осиновеното дете като хетеро? По-скоро ще повярвам в Дядо Коледа. Вижте им агресивното поведение на обществени места и после ще се сетите какво става у дома, където няма кой да им попречи да напълнят детската главица с всичко, което им хрумне.

Отново да напомня. Майката Природа е казала своята дума: мъж и жена могат да създадат дете, следователно имат право да го гледат. Еднополовите не могат да го сторят, значи не би трябвало да го гледат. Това са природните закони, т.е. науката биология. Останалото е лайфстайл, порно и аномалии. Да го отричаш, означава да се мериш с Господ. Cериозно, чак такава ли грандомания те тресе?

За отново неразбралите уточнявам: възпитанието на едно дете не включва само да му обясниш как ce яде възпитано или да учи в престижен университет. Tо е преди всичко ПРИМЕР. Ето това нито една хомо-двойка не може да даде на осиновеното дете.

Не си играйте с природните закони! Победители не може да има. Cамо загубили.





6 коментара:

  1. Дано, ама дано някой да ти даде свестни отговори. Там е работата, че всичко е един фокус. И като повечето фокуси на много прост принцип. Която и каквато и група хора да излезе по площадите с шашави дрехи, да вдигне шумотевица, да повтаря, че е дискриминирана ще предизвика противоречиви реакции, а по тези реакции ще се подреди на различни групички обществото. Ще забрави за кратко сериозните си проблеми заето с вътрешната си война по един измислен конфликт. Това с гей - парадите не е наш патент, вече изпитан и с проверен ефект се внася и у нас. Иначе не знам за каква дискриминация говорят след като свободно се въртят реклами като тази с парфюма, а и изобщо: българското общество винаги си ги е приемало като забавни чудаци, че и доста посредствени хора на изкуството бяха признати само за това, че са хомосексуалисти. Може да се каже, че в артистичния свят сме дискриминирани хетеросексуалните. Тъй, че...Никакви, никакви други причини нямаше за това парадиране, освен фокуса: създаването на изкуствен проблем.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В изкуството и на още много места. Ако не ги признаят, започват да квичат, че са дискриминирани. С други думи: да им играем по гайдата, за да не се оплакват. Наглост безочлива!

      Както и да го въртим, по това приличат на циганите - ползват екстри, но плачукат за да получат още.

      Изтриване
  2. Haresva mi. Mnogo tochno kazano. Ako go napravite na angliiski i go publikuvate v Triond.com pone shte spechelite i kinti za bezapelacionnata razrabotka.

    ОтговорИзтриване
  3. В Щатите вече има осъдени родители на затвор, затова, че са се възпротивили децата им да бъдат поощрявани в училище да "откриели собствената си ориентация", като пробват хомосекс. И това е залегнало в училищната програма.

    Иначе съм съгласен, че толерастията е основната причина за дискриминацията на мнозинството, от която страдаме толкова много в България.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Точно това е една от опасностите - да те принудят чрез закони. В България също се вижда. Ако не позволиш на някой педал да ти се чепати пред лицето, това било дискриминация !!!!!!

      Сексуалността е нещо, което до голяма степен определя поведението на хората и не е много умно да се заиграват разни тъпанари. А те нагли - обвиняват ни, че не разбираме. Какво има за разбиране? Ами дай тогава да излъчват XXL посред бял ден! Щом парадът е позволен, какво пречи на програмите?

      Изтриване