петък, 25 май 2012 г.

Апокалипсисът започна! HAARP разтърси България и Италия едновременно!(ВИДЕО!!!)





Зачестяват случаите на земетресения точно преди ключови политически решения.
Вижте клипа - там има един възможен вариант.
И ако е истина .......   няма да избегнем световна гражданска война.

Това видео вече на няколко пъти е било цензурирано. ЗАЩО, ако не е истина?
Някой ще се хване ли на номера "Да не плашим народа"? Едно време беше много популярен, затова гражданите не знаеха нищо за света отвъд завесата.

Свалих клипа и вече е на диск.
Ако на някой му трябва, ще го получи. Пък нека налагат цензура.



Копирах по-любопитните коментари по темата. Факт! И естествено преди нов протест за шиста стана, защото нашите отказаха, ама са под такъв натиск, че вдигнаха мораториума. Сега и шист ще се добива и закона за детето ще влезе....Разберете, дори не можем да ругаем всички в правителството... Ето какво пише Фулфорд в статия в блога си от 5-ти април (не знам доколко е вярно, но е любопитно): "Страхливият премиер на Япония, Наото Кан е предал 60 трилиона йени на борда на криминалния федерален резерв, непосредствено след като страната му беше атакувана с ХААРП и ядрен терор, според източници от японската тайна полиция. Парите са били прехвърлени след заплахи, че ХААРП ще бъде използван за да накара вулканът на планината Фуджи да изригне." И Русия и Америка имат тектонично оръже, става ни ясно само като свържем фактите - Америка мрази Япония, японските метереолози не успяха да предскажат трусовете със сеизмографите си, Америка отказа помощ на Япония пък и Япония също от нейна страна отказа Америка да й помогне, 3 труса и все до Токио? Хора вие не разбрахте че човешката злоба и технология в комбинация ще унищожат планетата Ако няма как да стане защо ООН са забранили с конвенция употребата на климатични оръжия? Ако няма такива оръжия, защо ги забраняват? Последният коментар е повече от уместен, нали? ............................................................................................................................................................. Razkritia.com HAARP предизвикало земетресението у нас и в Италия от снощи, твърдят ужасени, които не знаят какво още ги очаква HAARP е обичайният заподозрян след зачестилите бедствия последните няколко години. След аварията на атомната електроцентрала на Фокушима, веднага се появиха клипове и филми в порталите за видео – споделяне, които бързо-бързо се цензурираха. Близкото време на първите разлюлявания в България и Италия, и почти едновременното повторение от снощи, провокира маса истерични коментари в интернет – пространството. Още вчера се появиха подозренията за мистериозен заговор на американски военни, които провеждали експерименти на българска земя. Днес съмненията се обостриха и масово се заговори за HAARP – машината, която създава катаклизми.
Още преди пет години – през 2007 г. е излъчено интервю в YouTube на канадския журналист Бенджамин Фулфорд с финансовия министър на Япония Хейзо Таканака. Запитан: “Защо предавате финансовата си система в ръцете на шепа американски и европейски олигарски?”, японският финансов министър отговоря, защото страната му е заплашена от машина за земетресения – йоносферното климатично оръжие HAARP. Намират се смелчаци, които твърдят, че огромната антена на оръжието излъчва радиочестотна енергия, която се разпространява в горната част на атмосферата. Сложната за обяснение система на действие представлява излъчване на микровълна от милиард вата в йоносферата, като по този начин вълната я повдига в космоса. Там тя рикошира и предизвиква земетресение. На същия принцип оръжието може да нагорещи подземните води и така отново да провокира земетресение или пък да предизвика циклони и цунамита, които могат да бъдат с ужасяващи последствия. За някои това изглежда само научна фантастика, но светът става все по-подозрителен спрямо взаимовръзката между HAARP и земетресенията . Просто вижте видеото, преди някой да го е цензурирал и ни кажете все още ли смятате, че земетресенията са случайност?!












7 коментара:

  1. Ще взема да прочета много внимателно всичко, което мога за Харп, че така наистина не мога да взема отношение.

    Поздрави, че повдигаш въпроса.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нали знаеш - информацията е сила. Ако я нямаш, лесно ще те излъжат.
      Човек колкото и да не вярва, нещата станаха прекалено очевадни. Как да не ги отчетеш?!

      Изтриване
  2. Хм, професията ми ме прави леко скептична към такива неща, но ще погледна...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, с такава професия лесно ще те обвинят в "поръчки, шашкане на населението" и друго от сорта. Tова е любимият им трик за омаловажаване на всяка неудобна информация.

      И в Youtube го има. Веднага се появиха разни, които отричат, обиждат, подиграват. Всъщност би трябвало поне да се замислят. Светкавичната им анти-реакция е повече от подозрителна и навява размисли.

      Защо като излезе подобен клип или статия, веднага се появяват ДЕЖУРНИТЕ отрицатели? Как така чули-недочули, бързат да отрекат?
      Ето тези въпроси трябва да си зададем и те определено не зависят от финанси, поръчки, дезинформация и прочие. Само и единствено логика.

      Изтриване
  3. Thanks foг sharing yοuг thoughtѕ
    аbout sex. Regards

    Check out mу blog post ... bobby genovese

    ОтговорИзтриване
  4. Ηi! I underѕtand thiѕ іs
    kind οf off-topіс hoωevег I neеded to аsk.
    Does managіng a well-establishеd wеbsіte likе yours tаkе a lot of work?
    I'm brand new to writing a blog however I do write in my diary on a daily basis. I'd
    liκe tο stаrt a blog ѕo I will be ablе to ѕhare my pегѕοnal expеrіencе and νiewѕ online.

    Plеasе let me κnoω if you hаvе
    any suggestions or tips foг brand nеw aѕpігing blog ownerѕ.
    Thanκyou!

    Mу web sіte; Nick Yates

    ОтговорИзтриване
  5. Howdy! I could have sworn I've been to this site before but after checking through some of the post I realized it's new to me.

    Nonetheless, I'm definitely happy I found it and I'll
    be book-marking and checking back frequently!


    Also visit my blog post: fresh healthy vending reviews

    ОтговорИзтриване