неделя, 6 май 2012 г.

Това е Мeган Фокс? Да, бе да!




Inews.bg

Една от най-сексапилните жени в света преди пластичните си операции. 

Меган Фокс, една от най-сексапилните холивудски актриси, отново влезе в светлината на прожекторите. На Лисичката бе поверена малка, но доста атрактивна роля в новия филм на Саша Барон Коен "Диктаторът”, където тя бива откупена от могъщия източен диктатор срещу цяла торба с рубини.

И наистина, след като спечели огромна популярност с участието си в "Трансформърс”, Фокс се превърна в еталон за красота и емблема на сексапила.

Но, действително ли е такава?

Фокс е звездата, която освен с изкусителното си лице е известна и като един от най-добрите продукти на холивудската индустрия, която е вложила много, за да изглежда актрисата така, както го прави в момента.

Всъщност идеалният образ на Фокс е плод на не една и две хирургически интервенции, които породиха множество спекулации и клюки около звездата. Толкова широко се обсъди нейният фалшив лик, че даже преди време самата Меган публикува снимки в Туитър профила си, на които показа, че може да се мръщи, т.е. няма ботокс в челото.

Факт е обаче, че Фокс премина през множество интервенции – ринопластика, уголемяване на устните и лифтинг, който повдигна веждите ѝ и ѝ придаде точно този пословичен съблазнителен поглед, пред който всеки е обезоръжаван.

Истината се крие в архивите на фотографските агенции. Тук ви представяме две сними ка Фокс – една от 2005 година, когато Фокс бе прохождаща телевизионна актриса и една от сега, когато вече е суперзвезда.

Разликите може да откриете и сами. Коя Меган ви харесва повече?




.............................................................................................................................................................


Не знам кой и защо е решил, че "преди" е грозна. Първата ми мисъл беше точно обратната.
После видях коментарите и разбрах, че болшинството я смята за по-красива "преди".


Пак стигаме до заключението, че не трябва да се преминава границата.


................................................................................................................................................................






Няма коментари:

Публикуване на коментар