неделя, 8 април 2012 г.

Стоичков: Не Борисов ни докара до това дередже





Dnes.dir.bg

Стилиян Петров е такова момче, че характерът му ще му помогне. Този хъс, който той има за победа, ще му помогне да се оправи. Сигурен съм, че той ще се оправи.
Това заяви легендарният български футболист и сегашен треньор на „Литекс” Христо Стоичков, в интервю за Нова телевизия, „На четири очи”.

По повод случващото се в страната, Стоичков каза, че не е виновен само премиерът Бойко Борисов. „Да не би да мислите, че за две години той докара страната до това дередже? Нещата трябва да се търси от преди това. Кой подписа договора за присъединяването ни към ЕС?”, попита Стоичков.

На въпрос дали харесва президента Росен Плевнелиев, Камата заяви: „За мен всички президенти са личности, защото ние ги избираме”. „Аз съм една част от тази държава. Има много известни и добри хора на България. Аз съм известен благодарение на приятели, семейство”, подчерта Стоичков. Според него българите един ден са с някой, а друг ден са срещу него. „Спомняте си преди какво се говореше за Стилиян, а сега, какво, като се разболя, всички са с него. Лоши неща са се писали и за мен, и за него, и за Наско Сираков”, коментира още Стоичко, цитиран от Крос.

„Винаги съм приемал позитивната критика. Това е най-хубавото нещо. Но да се пишат само критики, критики, е, че толкова ли съм непоправим”, заяви Камата.

По повод случващото се в БСП и двубоя между Сергей Станишев и Георги Първанов, Стоичков подчерта, че е безпартиен, но смята, че Първанов е по-подходящ за лидер на червените. „Трябва да знаеш откъде си тръгнал и кой ти е помогнал”, коментира Христо Стоичков за Станишев. „Първанов ще го бие, както ние бихме германците”, подчерта Камата.

На въпрос за случващото се в СДС, Стоичков заяви, че след напускането на Надежда Михайлова, СДС буквално се е разпаднало. Благодарение на нейната външна политика се случиха много добри неща, но беше заклещена от два остри камъка, които не й позволяваха да се развива.

„Лошото нещо на премиера Бойко Борисов е, че е от Левски, от Челси и от Реал (Мадрид). Аз постоянно го критикувам. Най-хубавото е, че не се отказа и че слезе при народа”, каза Камата.


.................................................................................................................................................................

Скоро прочетох един много хубав коментар за Стоичков. Цитирам най-важната част от него:

“… Сам си е изкарал парите, което е невероятно за българин”.

Напълно съм съгласен.

Ицо, ти си най-великият. И да имаш зложелатели, те са малко, а името ти завинаги е записано в Историята. Със златни букви.


...............................................................................................................................................................




4 коментара:

  1. Христо Стойчков ще е легенда. Дори тези, които ще се раждат тепърва и няма да им е съвсем ясно кой е този човек и що за човек е, тези които няма да знаят с какво самочувствие е била България пред цял свят в 1994 година,пак ще свързват името му със звездна слава, истински звездна и изричат като нещо уникално. И нещо любопитно и смешно. Преди няколко години едва не емигрирах в Испания. Имаше недоразумения и се върнах бързо, за щастие, но ме предупредиха: "Внимавай да не напсуваш някой като си мислиш, че не те разбират, че всички са се научили покрай Христо Стоичков." Не е само български кумир и не го боготворят заради дребните слабости, а заради футбола му и приемат дори и тях, дребните му слабости като очарование.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Знаеш ли какво се чудя? Как може да говорят лошо за Стоичков, а в същото време да защитават Бербатов, който е много далече от класата на Камата? Последният има повече и по-големи успехи. Почти през цялото време играеше и то титуляр. И най-важното: беше лидер. Все неща, с които Митко не може да се похвали. Въпреки това на него се правят всевъзможни реверанси, а Стоичков вечно е "лош", защото не е лицемерен.
      Питам аз: миловидното изражение и сълзливият поглед помагат ли с нещо на терена?
      Българинът побеснява, когато не му се обръща внимание. Предполагам в това е поне част от причината за отношението към Стоичков. Mного хора така и не разбраха, че за да си лидер, трябва по-особен характер и той определено не включва "Мека хлипаща Мара".
      Вчера си припомних, че някои опитваха да подценят головете му на световното в САЩ - 3 от дузпи, 1 от фаул и "само" два от разиграване. Все едно е лесно да вкараш дузпа на световно. Hа Сираков му се подкосиха краката, нали? И на по-големи се е случвало. Обаче не и на Ицо.
      Ето такива неща много лесно забравяме.

      Изтриване
  2. It is believed that they are caused by the be efficacious in removing skin
    tags involves Victimization cauliflower succus. At
    that place are several alternate treatments usable, some Visual aspect of the Skin Tags within the
    get-go day, and may experience the verruca whole gone within 1 or
    2 weeks.

    Here is my weblog skin tags remedy

    ОтговорИзтриване