понеделник, 9 април 2012 г.

Чудовищна постъпка на Рустам





Имам да ви съобщя ужасна новина, а те обикновено идват от известното чудовище Рустам. Както знаем, този безскрупулен учител има навика да се гаври не само с учениците си, пишейки им напълно незаслужени двойки, но и с други хора.
Светът винаги ще помни неговите зверства.
Този път обаче Рустам надмина себе си. Ако сте със слаби нерви, по-добре не гледайте надолу. Наистина е ужасно!

Ако все пак погледнете, ще видите даскала, но едва ли ще го познаете. Специално за това свое пъклено дело Pустам е ходил на пластичен хирург, сложил е перука и се е гримирал като жена. Следователно вече разполагаме с доказателство за още едно негово отклонение.
Боже, този човек съвсем е изперкал :)))))))
Сами виждате защо напоследък броят на учениците намалява, а техният класен ръководител лъже най-безсрамно, че са избягали, понеже са невъзпитани. Hе знам дали родителите на децата вярват, но ще ви информирам своевременно, когато разговарям с тях.

Господи, пази децата от този кръвопиец!







4 коментара:

  1. Отговори
    1. Ама гледай го само какви неща прави на горките деца!
      Hе го е срам!

      Изтриване
  2. "Ако едно дете не може да пише правилно, то няма за какво да живее" - това е мнението на Рустам, който най-редовно минава да ми оправи по някоя правописна грешка.
    От учениците му съм чувала, че може да псува на 17 езика. Много го уважават за това.
    Весели празници!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Рустам обича да прави забележка на другите, но забелязала ли си колко пъти Sartorium го засича по същия начин? Луд го прави, затова Даскалът не може да го диша.
      Почмня случай, в който Рустам написа "кУмОнист". После дълго го подигравах, а той се оправдваше, че било копиран текст. Ха-ха! Копиран друг път.

      Изтриване