сряда, 4 април 2012 г.

5 неприятни истини за силния пол





Prekrasna.bg

Мъжете обичат да кръшкат! Изненадани?

Дами, за да спрете да се разочаровате, трябва да приемете някои истини, колкото и да са гадни те. Ще ви подшушнем 5 факта за силния пол – сами преценете дали всичко изброено е така, или не:

1. Постоянно се заглеждат по чужди жени

Не си мислете, че вие сте единствената принцеса на този свят. Колкото и привлекателна жена да има до себе си, мъжът не спира да се заглежда по чужди жени. Когато влизате в любимата си сладкарница, искате да изпробвате от всичко, нали? Същото е.

2. Имат навика да забравят важни дати

Повечето мъже мразят годишнините, защото им е трудно да запомнят толкова много дати. Не ги нападайте!

3. Те винаги ще си останат малки момченца

Нали сте чували някои жени да казват: „Имам 2 деца – едното е на 9, другото – на моите години“. Приемете, че част от тях никога няма да порасне, пише beu.bg.


4. Обичат да изневеряват

Не можете да ги промените – мъжете просто обичат да изневеряват. Може да имат семейство, любяща съпруга, прекрасна работа, деца, но това не им пречи да потърсят „нещо ново и интересно“.

5. Мразят намеците

Мъжете обичат директните изказвания. Дразнят се, когато им се налага да гадаят какво точно искаме да кажем. Вместо да го мъчите и вбесявате, кажете в прав текст както искате.


............................................................................................................................................................


Едно не разбрах: коя от изброените истини не важи и за жените ?!!?


..........................................................................................................................................................




4 коментара:

  1. Само четвърта точка не важи за мен. Изглежда достатъчно се налудувах, знам какво е паралелно с повече от една партньорка и сега си ми е по-добре от тогава. Иначе за заглеждането, то е по-скоро по естетически подбуди. Не могат да не оценят очите красивото. Много хубав материал.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Само обърни внимание как звучи: "Мъжете обичат да кръшкат"!
      Егати! Все едно не важи в абсолютно същата степен за жените :)
      И с останалите точки е така.

      Изтриване
  2. Вярно, че си важат и за жените, може би само с т.5 трябва да се внимава.
    Веднъж забравих една дата /тя пък се случи рожден ден/ и станах жертва на реваншистки настроения. Оправданията от типа на "Ми откъде да знам, че вчера е било 8-ми" не минаха :D
    "Верни и честни мъже има на всеки ъгъл - каза Господ и създаде Земята кръгла" :)

    Toxic

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имате си 8-ми март, нали? А нас поздравявате на 2-ри февруари.
      Шегаджийки :)

      Изтриване