събота, 24 март 2012 г.

Множествен оргазъм






Мит или реалност е множественият оргазъм? Зависи кого попитате! Някои жени никога не са изпитвали оргазъм, други спокойно му се наслаждават при всеки сексуален акт, с малки изключения, а трети редовно се радват на множествен оргазъм.

Какво е множествен оргазъм?

Това е способността да достигнете два или повече оргазма непосредствено един след друг, без пауза. Множественият оргазъм е привилегия на жените, тъй като при тях възбудата от секса е по-дълготрайна и отшумява по-бавно след кулминацията. И ако жената бъде подходящо сексуално стимулирана след първия оргазъм, може да достигне до още един или повече.

Според учените пред жените няма физически пречки до достигането на множествен оргазъм. Друг е въпросът, че множественият оргазъм е по-скоро рядкост, тъй като повечето двойки не се опитват да го постигнат, нямат достатъчно време за секс или необходимата енергия за повече от един оргазъм. Някои жени пък са неспособни да изпитат множествен оргазъм, защото чувстват дискомфорт и дразнене при последвала сексуална стимулация.



Така че множественият оргазъм не е мит, а сравнително просто уравнение, състоящо се от няколко компонента – желание, издръжливост, практика, достатъчни сексуални познания (важно е не само вие, но и партньорът ви добре да познава тялото и ерогенните ви зони).Много жени не стигат дори веднъж до оргазъм, тъй като са преуморени, недоспали и със затормозено съзнание.Така че, ако целта ви е достигането до няколко кулминации, се постарайте да отстраните всички тези негативни фактори, да бъдете емоционално и физически освободени, а след изпитването на първия оргазъм, не се отпускайте, не спирайте с ласките, но и не бързайте.Обикновено всеки следващ оргазъм се достига по-бързо и лесно (в рамките на няколко минутки), така че имайте малко търпение и се наслаждавайте на мултиоргазмения секс докато ви харесва.






3 коментара:

  1. You arе ѕο cool! Ι don't believe I'vе read a
    single thing lіkе thаt before.
    So nicе tο find another pеrson wіth gеnuіnе thoughts on this subjеct mаtteг.
    Ѕеriously.. thank you fог starting
    thіѕ up. This web ѕite is one thing that is nеeԁed on
    the web, ѕοmeonе wіth ѕomе oгiginality!


    Look at my blog hd porn

    ОтговорИзтриване
  2. Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and I was curious about
    your situation; we have developed some nice procedures and
    we are looking to swap techniques with others, be sure to shoot me an e-mail if interested.


    Feel free to visit my web-site :: Fresh Healthy Vending Reviews

    ОтговорИзтриване
  3. Wow! At last I got a website from where I know how to really obtain useful facts
    regarding my study and knowledge.

    Look at my blog: Fresh Healthy Vending Reviews

    ОтговорИзтриване