понеделник, 19 март 2012 г.

Странни имейли от отвъдното





Роднини и приятели на починал преди година американец получавали призрачни писма от него, съобщава „Мирър”.

Джак Фрос умрял неочаквано от сърдечна аритмия през юли 2011 г. на 32-годишна възраст. Пет месеца след смъртта му близките му започнали да получават мистериозни имейли от неговата електронна поща. В стряскащите писма се споменават събития, случили се след смъртта на Джак.

Най-добрият приятел на починалия Тим Харт бил шокиран, когато отворил съобщение, озаглавено „Аз те наблюдавам”. Писмото било от Джак. В него се казвало:”Чуваш ли ме? Аз съм в къщата ти. Изчисти тавана си!” Малко преди Джак да почине, двамата били на въпросния таван и Фрос се пошегувал за бъркотията и праха там. Тим споделя пред Би Би Си, че е станал бял като платно, когато прочел съобщението.

Братовчедът на загиналия Джими Маккгроу също получил призрачно писмо. В него пишело за нараняване на коляното, което Тим получил след смъртта на Джак. „Здравей, Джим!. Как я караш. Знаех, че ще си счупиш коляното, опитах се да те предупредя. Трябва да внимаваш!”, пише духът. „Иска ми се да вярвам, че Джак е изпратил писмото, защото него вече го няма тук, но все още се опитва да се свърже с мен”, заявява братовчедът.

Семейството и приятелите на починалия твърдят, че никой не знае паролата на електронната му поща и не вярват, че е бил хакнат. Те предпочитали да гледат на мистериозните писма като на дар.



2 коментара:

  1. В случаите може и да има рационално обяснение, но твърде малко знаем дори за живота, за да сме наясно какво е след него.

    ОтговорИзтриване
  2. На мен много ми харесва идеята да има живот след смъртта, но не съм убеден.
    Прекалено малко знаем. Дори се учудвам на разни имена от науката, които говорят така, все едно всичко им е ясно. Всъщност смятам, че сме по-скоро примитивни.
    Замислял ли си се някога как бихме изглеждали на среща с извънземни, които са преодолели хиляди светлинни години, за да ни посетят, а ние трудно отиваме дори до Луната? В сравнение с нас в описаната ситуация, диваците, които са срещали примерно големите мореплаватели, могат да минат направо за професори.

    ОтговорИзтриване