неделя, 11 март 2012 г.

Блогова терминология






Defender.blog.bg


Панталеев - шпендел, швестер, шундек, Рустам и Пантич в едно. Неочаквано трагична комбинация.
За този муньо е характерно, че ту се прави на игрив левент-подмазвач, ту признава, че е на около 120 години, но е същият лузър, отмъщаващ на всеки, който не е приел приятелството му във Фейсбук. Има навика да преследва блогърки на лични, а като го изгонят, започва да обижда - по този признак с голяма точност може да се отгатне коя жена е задявал денонощно и отчаяно.


Засукана блогърка - всички онези, които винаги ще останат само мечта, но не и реалност за швестера Рустам Панталеев. Тези сладкодумни жени редовно подлагат на присмех жалкия си преследвач, поради което той е станал част от инвентара на всяка психиатрична клиника - толкова често се лекува.


Пискова - известна и интелигентна журналистка, редовно мачкаща Рустам Панталеев, включително на тема граматика, която е на учудващо ниско ниво при Учителя. Същият се е надявал на поне едно интервю, но след като Пискова не проявила интерес към бездарната му и житейски провалена особа, той се нахвърлил върху нея с лъжи и прочие изфабрикувани глупости.


Чу - човекът, пред който Рустам Панталеев и хилядите му профили отдавна са паднали на колене и молят за капчица внимание.
Второ значение на израза: Чу като чукам - нещо, което Рустам Панталеев е виждал само на филм, но никога не е правил.


Гаргоо - велик мислител, който редовно побърква Рустам Панталеев с остроумните си включвания. Учителят редовно му праща предложения за секс, но след като за кой ли път е получил отказ, започва с обичайните си обиди. Гаргоо гледа снизходително към тези жалки напъни.


Катана , Йотова - синоними на хора, които редовно пренареждат зъбите на Рустам Панталеев, поради което той вече е сменил цели пет изкуствени ченета.


Профил на Рустам Панталеев - 99% от коментиращите при Учителя, редовен посетител на психиатрията в Карлуково.


Тутанкамон - човекът, който винаги ще размазва като валяк Рустам Панталеев. Последният многократно му се е извинявал на лс и го е молил за пощада, но като отговор всеки път получава шумна плесница, отекваща хилядолетия напред във времето.












Няма коментари:

Публикуване на коментар