неделя, 19 февруари 2012 г.

Опази Аарън Рамзи, спаси живот!





Муамар Кадафи, Осама бин Ладен, Стив Джобс и Уитни Хюстън. На пръв поглед единственото общо между тези личности е, че вече не са между живите.
Ако намесим обаче името на футболиста на Арсенал Аарън Рамзи, ще получим мистерия ... защото всеки един от четиримата умира почти веднага, след гол на полузащитника, пише "Дейли Мейл".

Поп певицата Уитни Хюстън беше четвъртият такъв случай за по-малко от година. Часове след като 21-годишният Рамзи се разписа в двубоя от Висшата лига срещу Съндърланд, певицата е намерена мъртва в хотелската си стая в Лос Анджелис.

Ужасяващите съвпадения започват миналия май, когато младият играч бележи срещу Манчестър Юнайтед на "Емирейтс".

Ден по-късно на 2 май лидерът на Ал Кайда, 54-годишният Осама бин Ладен е застрелян от американските военноморски сили в Пакистан.
След това на 2 октомври Аарън Рамзи се разписва във вратата на Тотнъм в мач на "Уайт Харт Лейн". Три дни по-късно шефът на "Епъл" Стив Джобс умира след дълго боледуване от рак.
Малко по-късно, на 19 октомври Рамзи бележи драматичен гол в добавеното време срещу Олимпик Марсилия в мачот Шампионската лига.

Още на следващия ден, 69-годишният бивш лидер на Либия, полковник Муамар Кадафи е заловен от бунтовници близо до родния му град Сирт и умира от раните си.

Мистериозната зависимост между головете на Аарън Рамзи и смъртта на популярни личности не остава незабелязана от феновете.

Един от тях казва: "Притеснявам се, че скоро нещата ще излязат от контрол, когато той започне да вкарва по-често".

Друг запалянко коментира в социалната мрежа "Фейсбук": "Да спасиш изстрел на Аарън Рамзи е като да спасиш нечий живот".





Няма коментари:

Публикуване на коментар